Äntligen fredag

Igår blev det en intensiv dag med mycket bilåkande men också massor av mat. Jag lämnade bilen i Bellevue på morgonen och körde sedan otroligt nära asfalten i en mycket liten Nissan.

Tordagen blev veckans matdag. Mat hela dagen och dessutom god mat. Lunchen tillbringades med fem goda och glada vänner på Barking Frog i Woodinville. Tänk att man aldrig blir missnöjd där. Marinerade Grand Marnier Prawns, wild mushroom ravioli och sorbet. Räkorna är bäst, alltid. Jag skulle kunna äta ett helt lass av deras förrättsräkor. Nyttigt, de bäddar liksom in hjärtat med smör och mycket smak.

Till middagen bar det av till Pomegranate i Redmond med ett annat gäng trevliga kompisar. Kvällen blev sen och tallrikarna tomma. Det bjöds på fishtacos och firebread med kyckling och pesto. Och en liten cheesecake till efterrätt. Gladast blev man av det spunna sockret på toppen.

Idag går jag på halvfart för att magen är fortarande full. Jag kör återigen min egen bil och ordningen är återställd. Det är äntligen fredag och det verkar som om helgen är någotsånär tom på stora happenings om man räknar bort ett triathlon och lite klättring. Skönt. Och nästa vecka har vi springbreak och får sovmorgon i dagarna fem. Det finns hopp. Med lite tur så kommer solen fram.

IMG_1552

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s