Sofia har fyllt 11, dubbeletta

En ny vecka, måndag igen. Igår firade vi en 11-åring. Vår sista 11-åring. Det var kläder och en klassisk popcornmaskin som stod på önskelistan. När vi såg den stora damen knalla iväg med sina nya jeans och sin nya kofta såg hon helt plötsligt mycket äldre ut. Hon måste ha vuxit minst 3 år över en natt.

IMG_9085IMG_1580

Hur gick det till? För bara ett par år sedan kom hon, 18 dagar efter utsatt tid. Tredje barnet på 3,5 år. Det yngsta av tre små troll. Och nu med huvudet lutat över sin IPhone, inslurpande sina nudlar på favoritrestaurangen fyller hon 11. Det gick fort.

Idag skiner solen igen och jag fick precis besök av en kolibri utanför köksfönstret. Det verkar som om våren faktiskt är här och jag hoppas att den stannar ett tag. Bullarna blir precis klara i ugnen och kaffet är varmt i koppen. Jag tror att jag ska sätta på mig dunjackan och sätta mig ute i värmen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s