Det skulle ju blivit ett inlägg här

Det har blivit semester på något sätt. Det har stannat av här. Vi har haft besök i dagarna 6. Uppsalabesök. Bästisen. Vi har inte gjort mycket, hängt och hasat runt. Åkt till stan ett par vändor, ätit och druckit. Nu är de på väg till östkusten efter mer än tre veckor bilandes på vår västsida. Tack för besöket! Det är alltid så kul när någon tar sig till oss här borta på världskanten, världens ände.

Igår blev det burgare och korv på grillen och öl i flaska, 4e juli mat. En hög med kompisar som dök upp trots väldigt kort förvarning. Det är vänner det. Det är inte diamanter som är en kvinnas bästa vän utan vännerna är en kvinnas diamanter (även om lite bling sitter ju fint också). Solen sken och det var nästan lite varmt. Det är ju så det brukar gå till, vi väntar och väntar på värmen under hela juni och så blir det 4th of July och då blir det varmt. Samma sak varje år. Nästa år ska jag sluta och vänta, bara planera för sommarstart på den här dagen.

Vi firade lite igår, grillade och skålade. Nu är det sommar. Och sista rycket för oss. Nu ska vi jobba några dagar, skriva och skriva och springa ett lopp. Sen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s