Vi ser fram emot falukorven

Vi ser fram emot mygg, självplocksjordgubbar och regn. Alla varnar oss för regn och dåligt väder. Lite komiskt med tanke på att regn är vardagsmat och vi har vant oss. En morgon utan regn är en konstig morgon, då vet vi inte hur vi ska bete oss, hur vi ska klä oss. Regn är inte regn om det inte är skyfall. Visst är det härligt om det är fint väder men det är ju inte vädret vi vill åt det är ju… falukorven!

Nu kör vi på in i det sista. Idag ringde klockan 5 och jag for iväg på ett intervallspinnpass medan solen gick upp. Swedish housemaffia, Avicii och Loreen sjöng medan jag trampade och det kändes som en bra infasning och jag tror nästan att det var en baktanke med musikvalet. Senare på förmiddagen blev det styrka och sista träffen med alla goa vänner. Det är faktiskt första året det känns lite trist att lämna alla här.

Nu har vi åter igen ägnat tid år att jaga orm på baksidan av huset. Volleybollen åker av misstag in i buskaget mest hela tiden och in kommer alla tonåringar skrikande. Ormen väser och reser upp sitt huvud och räcker ut tungan. Den vill ha sina buskar ifred, vi vill ha våra buskar ormfria. Ut kommer jag med räfsan och försöker räfsa runt på toppen av buskarna för att få fatt på bollen och ormen tittar på oss som om vi vore helt dumma och vänder sedan sakta ryggen åt oss för ett par minuter. Nu blir det fritt fram för herr orm ett tag, hoppas inte den skaffar sällskap under sommaren.

IMG_1771IMG_1781

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s