Gips av och humöret börjar vända

Nytt besök och mera värktabletter. Gipset har tack och lov åkt av och jag är nu utrustad med en robotarm från Össur, top of the line, best of the best. Nu kan det bara gå framåt, uppåt eller kanske utför. Armen är i alla fall ganska så obrukbar men snygg i färgen. Jag har alltid gillat blått.

Det är fredag gott folk. Mustachmannen och jag har handlat mat och nu väntar jag bara på att det ska bli dags att börja koka ihop något. Det blir parmalindad kyckling med basilika och tomat här i brist på andra uppslag.

Och så har det ju varit val. Det var ju en riktig otursdag, en cykelvurpa och ett konstigt val samma dag. Summan av kardemumman har väl ingen missat, Obama slipper åka till UHaul och hyra minilastbil för att flytta matbordet. Men resten då? Flipp eller flopp. Jag tycker att det är riktigt bra att Washington har ställt sig bakom några viktiga frågor som tex gay marriage som verkar kunna träda i kraft redan i början av december. Det är en otroligt viktig fråga här som inte bara handlar om att höra ihop utan viktigt är bla försäkringar. Att marijuana helt plötsligt ska bli helt legalt känns ju bara helt knäppt, galet. Men, alla tänker inte lika och det är ju inte så mycket man kan säga om det. Nu ska skinkan lindas och barn hämtas.

Until next time,

C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s