Är det inte fredag?

Onsdag och det känns som fredag. Hämtmat på grund av tidsbrist och ett glas vin. Men så är det bara onsdag trots fredagskänslan och trötta kroppar. Vi skulle behöva helg nu. Förra helgen var det turnering i Spokane för Jo. Volleyboll i dagarna 3. Där hade vi stämt träff med kusinen som varit i ödemarken i Kanada och farit runt i skidbackarna sedan i julas. Och hem kom de med bilen fullpackad med en kusin och bagage. Vilken lycka att återse honom hel och frisk efter ett sådant äventyr. Nu sitter han på planet hem till Sverige och vi ses till sommaren igen. Vi har hunnit fara runt lite kusinen och jag. Shoppat och tittat, ätit lite och slappat lite. Igår passerade vi en trevlig fransos som lockade in mig till en salong och ville smörja rynkorna. Han smörjde och smörjde och visade resutlatet. Han höll upp en spegel och sa, ser du inte hur slät du är på höder öga? Jo tack, fantastikt minsann. Naturligt Botox i en liten tub. Sen tyckte han att jag skulle köpa hela paketet för att bli mindre rynkig på andra ögat. Jag var ju inte så sugen att hosta upp 500 dollar i ett bräde för några rynkor skull. Det kändes som ett omotiverat impulsköp. Jag sponanköpte ett par springiga shorts istället. Det kände som om det var vår igår och då kommer de korta shortsen på när det är dags att skubba. Idag är våren borta. Vinterbrallorna åkte på igen. Regnet öser ner och solen har gömt sig igen.

För oss som stannade kvar hemma i helgen så var det klättringstävling och svenska skolan. Ingen rast ingen ro.

Sen var det skola igen på måndag morgon och alla undrade var helgen tagit vägen. Vi avlsutade skolvolley säsongen igår med dunder och mirakel. Sofias lag vann och är nu distriktsmästare. Helt obesegrade hela säsongen. Det känns bra för alla inblandade. Det har varit mycket bänknötande men helt klart underhållande. Det kan ju inte bli bättre än man vinner.

Det manliga inslaget i familjen är mycket på resande fot. Exotiska platser och vanliga resmål om vartannat. Inte alltid lika spännande som det låter.

Nu packar vi om lunchväskorna inför morgondagen och tackar för idag. Vi stänger av nyheterna för idag och hoppas är att morgondagen blir något bättre. Jordskredet som drabbade Washington växer i omfattning och skadorna är enorma. Bara några mil härifrån.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s