Nya rejsersnabba puppor

Gjorde skuttiga hopp och korta sprintar med en partner imorse. Ganska långsamma sprintar eftersom lungpajjet inte riktigt har lagt sig. Några dagar till med antibiotika och sen tror jag nog att jag kan skubba snabbt igen. Bara flåset ger sig. Det var i alla fall repklättringar på menyn efter hoppen och sprintarna. Nu är det ju så att 42 åringen har överraskat sig själv och lärt sig skava fortare än blixten upp till taket och ner till golvet. Många meter högt. Svindelvarning och skak. Men huj vad bra det går.

Någon timme senare upptäcktes trasiga delar av sula i köket hemma. Jag klättrade så intensivt att halva skon gick sönder. Va! Slarvigt och dumt att ha springpuppor på och inte något stadigare. Närmare bestämt favoritskorna, Nike Free 5 rosa/svarta med leopardmönster. Efter 3 minuters sörjande bestämde jag mig för att kompensera med nya skor. Nya av samma modell men kanariegula och ett par nya rosa Flyknits. Något förvånande kom jag även hem med ett par Adidas Boost. Är 70 talet påväg tillbaka? Jag cirkulerade runt WCT overallerna ett tag men bestämde mig för att spara något till nästa tur. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s