Härligt med måndag

Glad måndag alla vänner! Idag är jag så otroligt upprymd över ingenting. Skönt med ny vecka. Kort vecka. På torsdag är det Happy Turkey Day och barnen har hela 2,5 dagar ledigt från skolan. Lyx på en pinne. Det är verkligen en välbehövlig ledighet i mörkret. Nätterna känns kortare och kortare och dagarna är evigthetslånga och mörka.

Det har varit lite dåligt med bloggandet, dagarna rusar som vanligt förbi och jag har hört någonstans att tiden minskar lite för varje månad. I december kommer jag antagligen inte ens ha tid att lämna huset. Idag har jag Skypat med mamma och pappa under en lång lunchledighet. Jag måste säga att de ser pigga och fräscha ut i Uppsala mörkret. De tyckte det såg soligt ut hemma hos oss men det var bara en synvilla. Det kallas för effektbelysning! Spottar med solgula glödlampor, nästan som ljusterapi i Washingonmörkret. Skype är ju faktiskt ganska bra. Det blir ju en helt annan bild när man inte behöver tala så beskrivande i telefonen. Jag kunde inte ens dölja att jag petade tänderna och åt mandariner idag. Vi hann visa upp både operationsärr och nymålade tånaglar. Vi hoppas att mamma läker ihop och blir som ny så att vi får besök fortare än kvickt.

Häromkring har vintern kommit. Skidbackarna öppnade i helgen vilket känns tidigt. Häromkring oss räcker det med en långärmad tröja under eftermiddagarna. Förra året fick vi snö under Thanksgiving och det skulle vi gärna ta lite av i år igen. Inget går upp mot lite stress och halka i trafiken.

Jag har fått min dos av skratt och kraftiga svettningar för dagen. Förmiddagen tillbringades med min brittiska vapendragare på klubben. Dubbla pass och ett riktigt starkt avslut. Stark kropp och asbra flås just nu. Jag tror att vi vann idag! Det gäller ju att tro på sig själv litegrann, då kan man ju vinna vad som helst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s