Tävlingsdags

Imorgon ska jag och en kompis ut i skogen och tävla. Med livet som insats. Eller inte riktigt. Vi ska i alla fall cykla och springa i skogen i mörker med pannlampa på. Men jag är redan nu riktigt uppjagad. Tänk om vi inte hittar hem, hittar tillbaka till bilen. Tänk om någon av oss får punka. Tänk om vi inte hittar våra kontrollpunkter. Tänk om… Jag skriver en rapport framåt helgen om jag hittar hem. Och jag ska försöka komma ihåg att skaffa bildbevis. Bara att få med sig alla grejer är en bedrift. Fällknivar, cykelslang och luft på burk, kartfickor, pennor, pannlampor, mat, vatten i ryggsäcksbälg, hjälm… och cykel bak på bilen med lysen och sadelväska. Pust.

Påsken har varit något annorlunda. Inte så sillig som den brukar vara. Vi har varit bortbjudna på flera olika håll och haft jättetrevligt. Påskafton tillbringades på annan ort, i Tacoma, i en volleybollhall fylld till bristningsgränsen. Resultatet blev lite si och så. Det är inget fel på kämparandan. Påskäggen som var omsorgsfullt fyllda sparde vi till påskdagen, helt enkelt för att vi inte var hemma en sekund tidigare.

Under påsken kom solen fram och regnmolnen fick konkurrens på väderkartan. Igår var det så varmt att det var shorts och linne väder. Jag passerade termometern längs Lake Sammamish före lunch så var den redan uppe i 65f. Otroligt skönt! Det finns hopp om lite vår. Det ploppar upp folk med hunder, barn som cyklar och halvunga människor på skateboards lite här och var. Alla verkar ha legat i ide.

Håll tummarna att Team Totallylost hittar alla kontroller och stigar i morgon kväll. Och inte kommer sist i mål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s